top of page
linde.jpeg

Linde

Ik ben Linde (26 jaar). Ik heb een achtergrond in Geneeskunde (bachelordiploma), maar werk op dit moment bij IVN (instituut voor natuureducatie en duurzaamheid). In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten. Vandaar dat onze thema’s natuur en mentale gezondheid mij zo aan het hart gaan. Ik werk al maanden met veel plezier aan dit project en kan niet wachten iedereen -inclusief het HHH team!- in het ‘echt’ te ontmoeten, te delen, te leren, te ervaren en meer mooie stukjes Nederland te ontdekken. Hopelijk tot gauw!

Eva

Ik ben Eva, Ik ben achttien jaar oud en doe momenteel vwo 5. Vorig jaar had ik mijn havo diploma gehaald en besloot dat ik nog wel twee jaar middelbare school aan kon. Ik sport graag, voornamelijk boulderen, atletiek en yoga. Duurzaamheid is een key point in het leven naar mijn mening en ik wil me daarom ook graag inzetten voor het milieu. Ik zit in de werkgroep Jong & Duurzaam van het NJR en hierdoor kwam ik bij het project HHH. Ik heb veel zin om jullie te ontmoeten en te spreken, dus hopelijk zie ik je in de zomer met je wandelpattas!

Eva.jpeg
EEFKE-24_edited.jpg

Eefke

Mijn naam is Eefke, en ik ben inmiddels al 1,5 jaar actief als Nederlandse Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling naar de Verenigde Naties. Dat is nogal een mond vol, maar de titel zegt het al: Ik mag namens jongeren van Nederland op VN klimaatconferenties spreken en input leveren op zoveel mogelijk plaatsen. Dit kan natuurlijk alleen door te luisteren naar jongeren (ik ben tenslotte vooral een doorgeefluik) en daarom wil ik graag van jullie horen. Ohja ik ben 25, afgestudeerd future forecaster en fanatieke wandelaar van langeafstandsroutes zoals de Camino Frances naar Santiago de Compostella en de Via Francigena naar Rome.

Marije

Hoi! Ik ben Marije, bijna 24 jaar èn bijna afgestudeerd Master student Global Business & Sustainability aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Klinkt ingewikkeld, maar ik hou me vooral bezig met de toepassing van duurzaamheid binnen organisaties en bedrijven. Maar ook in mijn vrije tijd zet ik me graag in om onze prachtige aarde te beschermen. Daarom ben ik al een tijdje vegetariër en ken ik inmiddels elke vegetarische burger in de supermarkt uit mijn hoofd. Oja, en mijn kamer staat vol met planten. Naast eten en planten ben ik gek op sport en natuur, dus ik heb meteen ja gezegd toen ik gevraagd werd voor team Heel Holland Hiked!

marije 2.jpeg
vierkant_Portret-Aoife-Fleming-fotograaf

Aoife

Ik ben Aoife, 22 jaar en VN Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling. Sinds alle aandacht rondom het Parijs Akkoord ben ik me bewust geworden van het gevaar dat klimaatverandering vormt. Als jongerenvertegenwoordiger, maar ook binnen m’n studie rechten, zet ik me in om met anderen na te denken over hoe we dit gevaar kunnen verminderen. Hierbij is voor mij het startpunt dat je alleen iets kan beschermen als je de waarde ervan inziet, en buiten in de natuur zijn laat me altijd weer voelen waarom dit zo belangrijk is. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen buiten te zijn, elkaar te spreken over de waarde van buiten zijn en vooruit te kijken naar hoe we kunnen samenwerken aan onze gezamenlijke toekomst!

bottom of page